• Markiser

Markiser

Markiser

Markise

Markise

Kvalitetsmarkiser for alles smak. Enten klassisk eller videreutviklet, weinor markiser skiller seg ut, for sine materialer av høy kvalitet og estetisk utseende og form. Resultatet er ultramoderne teknologi i et moderne design. Føl deg fri til å velge markisen som passer best til din personlige smak og innredning.

Markiser med sammenleggbar arm
Motstandsdyktig og langvarig: weinor "folding arm" markiser er en kombinasjon av høy kvalitets design og premium teknologi. Avhengig av hvor du ønsker å installere markisen, ønsket nivå av brukervennlighet og markise funksjoner, kan du velge mellom tre markise kategorier.

Kassettmarkiser
Full kassettmarkise beskytter stoffet og mekanismen fra vær og vind. Ultimat løsning med høyest nivå av estetikk. 

Semi-kassett markiser
Semi-kassett markiser beskytter stoffet, når fronten er lukket helt sammen med kasetten, beskyttes mekanismen også. Dette er et flott alternativ til Full kasettmarkisen.

Åpen markise
Åpen markise er et introduksjonsprodukt i Weinors produktspekter. Spesielt egnet til installasjon under en balkong eller takoverheng, hvor en kasett ikke er nødvendig. Denne blir montert med en topprofil som beskytter mot vær og vind når markisen er trukket sammen. 

Ta kontakt for mer informasjon.