Steinsprut

Reparasjon av steinsprut på ditt bilglass kr. 0,- ved gyldig forsikring

  • Vi har ”Drop” In, så det er bare å stikke innom på en av våre avdelinger og vi reparerer ruta for skade fra steinsprut. Det koster kr. 0,- ved forsikringsklasse delkasko eller full kasko dekning. En normal steinsprut reparasjon vil ta 20-30 min. å utføre.
  • Skade fra steinsprut er noe som oppstår i løpet av sekunder. Det ene sekundet er ruta hel og fin, og i det neste har du fått en liten rose i frontruten. I høye hastigheter skal det svært lite til for at den minste stein som kommer på vinduet kan forårsake skade.

Skade fra steinsprut må repareres fortest mulig

Det er meget fort gjort å få skade fra steinsprut med så varierende forhold som det er på veiene i Norge. Det viktige å få med seg, er at steinsprutskade må behandles så fort som mulig for å unngå at skaden sprekker opp videre, og dermed gjøre det umulig å reparere skaden fra steinspruten.

Når frontruta blir skadet eller knust, mister bilen noe av sine egenskaper og det er derfor viktig at den blir reparert eller skiftet av profesjonelle montører som benytter seg av kvalitetsprodukter.

Livstidsgaranti

Vi benytter et høykvalitets steinsprutlim, noe som gjør at reparasjonen vil holde i hele glassets levetid. Derfor gir vi livstidsgaranti på reparasjonen.

Bilglass1.no vil alltid prøve å reparere steinspruten på frontruten hvis det er mulig, for å spare deg for både tid og penger. Se presentasjonen nederst på siden som viser hvilke forutsetninger som må være til stede for at vi skal kunne reparere skade fra steinsprut.

Reparasjon av steinsprut fører ikke til bonustap på din forsikring.