• Vinterhage

Vinterhage, vinterstue

Vinterhage, vinterstue

Vinterhage eller vinterstue? Utvid boligen din med et ekstra rom!

Lag ditt perfekte hagerom!

Weinor er en anerkjent spesialist for elegante vinterhager. Skyvedør systemer og oppsettet av glass i tak og vegger gir enestående beskyttelse mot vær og samtidig tillater jevne overganger fra innsiden til utsiden. De fleksible løsninger fokuseres på tre aspekter:

  1. Passer for ettermontering
  2. Gjennomsiktig
  3. Multifunksjonell

Det blir ikke enklere enn dette: takket være sine premium kvalitetstilpasninger, er skyvedørene til vinterstuen eller vinterhagen en lek å betjene og som kan låses ved behov også.

Alle glass skyvedørene passer i henhold til nesten hver takløsning - om dette er laget av tre, aluminium eller plast. Ettersom dette er en såkalt stående system, vil din takkonstruksjonen bli knapt utsatt å laste. Alle krefter overføres til bunnen.

Ta med hagen din inn i huset ditt - smidig overgang til utsiden gitt til deg av den elegante weinor Glasoase ®. Denne glassoasen er en kombinasjon av en Terrazza patiotak, omfattet av glasselementer som kan lukkes for å danne en uisolert vinterhage. Med så mange fleksible sideelementer å velge mellom, er det mulighet for kombinasjoner i massevis. Weinor patiotak og Glasoasen ® glir inn i formen og utseendet på huset ditt - selv på utstående vegger og hjørneløsninger. Vi vil gi deg råd om riktig takform som passer dine behov.

Ta kontakt for en hyggelig prat.